Truckshow

Borkel & Schaft

Niet de grootste, wel de leukste!

 

13 en 14 juni

 

Truckshow

 

Ook dit jaar staat er weer een truckshow op de planning tijdens de kermis van Borkel & Schaft. En wat voor één! Het belooft de grootste truckshow ooit te worden in ons kleine dorpje.

Het nieuwe terrein biedt ruimte aan maximaal 300 vrachtwagens in alle soorten, maten en vormen. Enige voorwaarden die wij eraan stellen is dat je hem alleen mag besturen als je in het bezit bent van een vrachtwagenrijbewijs C of CE. 

Naast de truckshow waar diverse prijzen zijn te winnen, is er ook een breed muzikaal programma en natuurlijk is het ook kermis. Dus neem gerust je vrouw of man en kinderen mee want ook die zullen zich prima vermaken tijdens dit event.

 

Deelname

Deelnemen aan onze show

Omdat de opzet van onze truckshow dit jaar zo groot komen er steeds meer kosten voor ons als organisatie bij. Denk hierbij aan sanitaire voorzieningen om ’s ochtends lekker te douchen, extra horecavoorzieningen om u en de bezoeker te voorzien van een hapje en een drankje, een breed randprogramma naast de truckshow en een ontbijt voor alle chauffeurs en bijrijders op zondagochtend. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om dit jaar voor het eerst inschrijfgeld te vragen aan de deelnemers en hun bijrijders van de truckshow. 

Deelname kost €… per vrachtwagen en €… per bijrijder.  

 

countdown

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

party-time

Kermis Borkel & Schaft altijd een feestje!

Deelname