VAN ZATERDAG 10 JUNI T/M DINSDAG 13 JUNI 2017.

DE GEZELLIGSTE KERMIS VAN NEDERLAND!

WIN EEN FIETS!

1

7

Altijd al een fiets willen winnen?

Kom dan nu naar de kermis in Borkel en Schaft.

Bij alle kermisexploitanten ontvang je bij gebruikmaking van een rit/aankoop van snoep ed. een gratis kermislot.

Dit geldt voor zowel jong als oud!

We verloten met deze loten 1 mountainbike en diverse leuke andere prijzen!

 

Tijdens de kermis kun je de loten inleveren in de daarvoor bestemde bussen.

De loten dienen dinsdag 16 juni voor 19.00 uur ingeleverd te zijn.

Dinsdagavond om 19.00 uur vind de trekking van de kermisloterij plaats.

 

Je dient zelf persoonlijk aanwezig te zijn om de prijs in ontvangst te nemen.

Niet aanwezig = geen prijs.

INFORMATIE

LOTERIJ

Jong Nederland is terug met het bekende kieptrekken tijdens Borkel en Schaft kermis!!


Met de jaarlijkse kermis in Borkel en Schaft wordt er op zondag 12 juni kieptrekken georganiseerd door Jong Nederland uit Borkel en Schaft. Na een jaar afwezigheid zijn we weer terug om te zien welk team het zwaarste gewicht kan trekken. Kieptrekken lijkt op touwtrekken, maar in plaats van tegen een ander team te trekken trek je tegen een gewicht. Om te kunnen winnen probeer je als team in je eigen gewichtklasse het zwaarste gewicht te trekken.

 

Een team bestaat uit vijf mensen en een coach die een gewicht omhoog trekken tot er een zoemer afgaat. Bij elke nieuwe ronde wordt het gewicht zwaarder afgesteld. De groep die het meeste gewicht trekt, wint de wedstrijd. In welke gewichtscategorie je als team thuis hoort wordt bepaald door het totale gewicht van je team. Men kan zich voor verschillende klasse inschrijven: Klasse jeugd, meisjes of jongens. Vrouwenklasse of mannenklasse. Kieptrekken is een activiteit voor jong en oud!


Naast het spectaculaire kieptrekken organiseert Jong Nederland Borkel en Schaft ook weer een grote loterij, daarmee zijn prachtige prijzen te winnen die veelal door plaatselijke sponsoren zijn geschonken. De vrijwilligers van Jong Nederland verkopen alleen tijdens het kieptrek evenement de loten.


Zijn jullie sterk genoeg?
Willen jullie als team van vijf laten zien dat jullie de wisselbeker verdienen? Geef je dan nu op! Dit kan door een email te sturen naar marlon@jongnederland-bes.nl of een briefje af te geven op sportparkdreef 27, Borkel en Schaft. Geef daarbij duidelijk je contactgegevens door. Wat jullie teamnaam is, welke teamleden gaan trekken en wie jullie coach is.


Alle teams worden op zondag 12 juni om 13.00 uur verwacht bij het kiosk op het Mgr. Kuijpersplein in Borkel en Schaft. Om 14.00 uur zal het kieptrekken starten en zal de wet van het sterkste kieptrekteam gaan gelden.

 

Jong Nederland
Jong Nederland Borkel en Schaft is een kleine dorpse vereniging voor kinderen van 4 tot 16 jaar. Drie keer in de week vindt er een clubavond plaats, elke avond een andere leeftijdsgroep. De clubavonden bestaan uit sport, spel en creativiteit. Het hele jaar door zijn er leuke activiteiten georganiseerd zoals een minioren- en maxiorendag. Als afsluiting van het seizoen een vijfdaags jeugdkamp geheel in thema. Dit alles wordt door vrijwilligers georganiseerd en geleid.

En ook op de kermis van Borkel en Schaft zijn we er bij. Kom dus allemaal jullie krachten laten zien op zondag 12 juni. Ook zonder team ben je natuurlijk van harte welkom op het kieptrek-toernooi. Er is genoeg te zien want het is kermis! Wij hebben er zin in, hopelijk jullie ook!

 

JONG NEDERLAND (KIEPTREKKEN)